De Buurman Huis TUin PA AZ PC CONTACT

Huis

De juiste man voor de juiste klus.

Uw huis moet onderhouden worden en als u dat niet zelf (meer) kan of de tijd niet voor heeft, dan is een beroep op vakmensen noodzakelijk.
En dan is er veel kaf onder het koren van “klussenbedrijven”, “handige mannetjes” en “ervaren schilder b.z.a.”, zoals in de krant te lezen valt.
De bedrijven en vakmensen die zich aan De Buurman hebben verbonden verstaan hun vak zonder meer. Daarnaast voeren zij hun werk met liefde uit. En dat is te zien aan het resultaat.Wij gaan niet over één nacht ijs; u krijgt fijne, vakkundige mensen die iedere klus in of om uw huis aankunnen. Naar gelang uw vraag selecteren wij bedrijf en vakman die daar het best voor staat opgesteld, want niet ieder aannemingsbedrijf weet alles van elektra en niet iedere timmerman kan netjes schilderen.

Verbouwen of renoveren: er komt veel bij kijken

Het begint met een gevoel van onvrede over de huidige staat. De keuken is oud, de kamer te klein, de badkamer te bruin…
U kijkt eens om u heen, leest er het e.e.a. over, bekijkt de financiën en dan moet het maar gebeuren. Laat die aannemer maar komen om eens te komen kijken. Maar wie dan? En hoe krijg ik de beste prijs? Zelfs als u dat eerste traject goed invult, dan krijgt u toch te maken met de uitvoering. Bent u altijd erbij? Of werkt u? Heeft u verstand van zaken, ervaring met bouw of verbouw? Er kan veel mis gaan tijdens de bouw en alle werkzaamheden moeten haarfijn op elkaar zijn afgestemd.De Buurman kan alle zorgen voor u wegnemen en een optimaal (financieel) resultaat bewerkstelligen.
Van het eerste begin: het opstellen van een beknopt bestek, vervolgens het aanvragen van offertes en het vergelijken daarvan (het bestek is voorwaarde voor het kunnen vergelijken van “appels met appels”) en het gunnen van de opdracht met bijbehorende onderhandeling.
Tijdens de uitvoering zijn wij ter plekke om de voortgang te bewaken, zorg te dragen voor tijdige bestelling van materialen en inzet van diverse specialistische bedrijven. Eerst wordt er gemetseld, dan komt de elektra en dan pas de stukadoor en als laatste de schilder en de woninginrichter. En dat moet allemaal ingepland, besteld, bewaakt.Wij hebben ervaring en zijn kritisch. Tussendoor controleren wij voortdurend en de eindoplevering is voor ons het finale ijkpunt: alsof het ons eigen huis was, zo bekijken we het resultaat.

Preventie werkt!

“Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. Door regelmatig onderhoud kunt u een hoop kosten besparen”, schrijft de Vereniging Eigen Huis op haar website. En dat geldt voor koopwoningen, maar ook voor huurhuizen.

En wist u dat het Nederlands Verbond van Verzekeraars bij een onderzoek onder 1000 huishoudens heeft vastgesteld dat maar liefst 40% geen preventieve maatregelen heeft genomen tegen brand of inbraak? En dat terwijl 60% van de mensen of zelf of in hun directe omgeving wel eens brand of inbraak hebben meegemaakt; een indrukwekkende schadepost van 235 miljoen euro met dramatisch veel menselijk leed.
Bedenkt u daarbij dat twee van de vijf meest voorkomende oorzaken van brand in huis zijn te wijten aan defecten of storingen aan apparatuur en kort- of aardsluiting en het nut van preventief onderhoud is aangetoond.

De goede staat van uw huis en de veiligheid van uzelf en uw dierbaren kunnen door een geringe investering in preventieve
(controle)maatregelen beter gewaarborgd zijn.De Controle/Checklist van De Buurman helpt u alvast op weg om inzicht in uw situatie te
verkrijgen, al was het alleen maar uit oogpunt van uw veiligheid.

De Buurman.
Uw zorg. Ons werk.

Copyright © 2021: De Buurman Particuliere Dienstverlening | Disclaimer