De Buurman Huis TUin PA AZ PC CONTACT

Disclaimer

Deze website is het exclusieve eigendom van De Buurman, daarmee eigenaar van alle rechten, met name met betrekking tot ontwerp, beeld- en geluidsmateriaal, copyright en intellectuele eigendom van deze site informatie.


Gebruik van de Website of gedeelten hiervan, in het bijzonder door middel van downloaden of reproductie, is strikt verboden tenzij hiertoe vooraf schriftelijk toestemming is verleend door de Buurman.

Copyright/auteursrecht

De Buurman staat voor betrouwbare informatie op het gebied van techniek, bouwkunde, zorg, architectuur, wonen milieu en energiebesparing. De informatie komt van diverse instanties en burenhulpen die zich bezig houden met techniek, milieu en energiebesparingen, zorg, wonen, onderwijs. De Buurman vindt het goed indien andere organisatie(s) haar informatie overnemen, maar hanteert daarbij wel een aantal spelregels, te weten:
-Doeleind, van zakelijke of commerciële doeleinden is het niet toegestaan informatie van De Buurman over te nemen zonder schriftelijke toestemming van De Buurman vooraf. Auteursrecht van toepassing op vormgeving en inhoud website en organisatie.     
       
Privacy

De Buurman vinden het absoluut belangrijk om de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid te behandelen. Idem informatie is via De Buurman is verstrekt vragen wij u dit ook op dezelfde manier te behandelen. De Buurman conformeert zich daarom aan de wet persoon registratie Indien u op vrijwillige basis gevraagd wordt om uw persoonsgegevens bijvoorbeeld voor informatieaanvraag of een ander doel, dan zullen de door u of door ons verstrekte persoonsgegevens niet worden doorgegeven aan derden.  

Copyright © 2021: De Buurman Particuliere Dienstverlening | Disclaimer